Rozhovor s blogerkou Foly

4 comments
 Foly je velmi sympatická slovenská blogerka žijící v České republice. Na jejím blogu najdete fotografie s jejími nápaditými outfity a rozhodně se nebudete nudit. Ona prostě patří mezi mé oblíbené blogerky. Chcete nahlédnout do Folyina nejen blogového života? Tak čtěte dál!
Nejprve bych se tě zeptala je pravda, že bydlíš v Praze? Řekni nám, jak se taková mladá dívka dostane ze Slovenska až do Prahy?
Áno, bývam v Prahe už dva mesiace. Zmaturovala som, našla si podnájom, presťahovala sa a bolo to. Samozrejme, na začiatok bola potrebná pomoc od rodičov. Bez toho by som to asi nezvládla:)

Četla jsem na tvém blogu, že pracuješ v nějakém módním butiku, jak jsi se k té práci dostala a je to jen brigáda při škole nebo už pracuješ na plný úvazek? To musí být těžké skloubit práci a blog, jak to všechno zvládáš?
Pracujem v Calzedonii na plný pracovný úväzok, ale keď začne škola budem na polovičný. K tejto práci som sa dostala klasicky, teda som poslala životopis na ponuku, ktorú som našla na internete. Prešla pohovormi a vzali ma. Priespievam, keď mám čas a chuť. Nerobím to z povinnosti. Takže skĺbiť sa to dá:)

Foly, na všech fotkách se tak krásně usmíváš, pověz mi, máš takový úsměv na tváři stále nebo je to jen "póza" pro objektiv?
Určite sa neusmievam 24 hodín denne, ale nie je to ani "póza" pred objektív. Väčšinou v práci nasadím ten svoj "profesionálny milý look" a ide sa:)



Všimla jsem si, že ve svých outfitech využíváš hodně barev a různých doplňků. Dáváš v oblékání přednost pohodlí před módními trendy nebo raději trpíš na vysokých podpatcích?
Ako kedy:) Opätky mám rada a pri ich kúpe sa snažím vyberať tie najpohodlnejšie. Ale nie vždy sa to dá skĺbíť. Väčšinou si ich doma rozchodím a potom je to už pohodička.





Zajímalo by mě, kde bereš inspiraci v oblékání a jaké blogy z těch českých a slovenských navštěvuješ nejraději?
Inšpiráciu beriem naozaj kdekoľvek. Či už na ulici, v časopise, vo filme, na blogoch... Najradšej si prezerám blogy tých ľudí, ktorých poznám osobne:)  (Majka, Beka, Alex, Eva Schon, Nadia, Sabina, Joll Burr...a mnoho mnoho ďalších)

Ještě nám pověz, kde nakupuješ oblečení nejčastěji? Máš ráda značky nebo zajdeš klidně i do secondhandu a kolik korun jsi schopná za měsíc utratit jen za oblečení, šperky a kosmetiku?
Nepotrpím si na značky. Nakupujem väčšinou v second handoch, alebo výpredajoch. Neutrácam veľmi veľa za oblečenie. ak sa mi niečo páči, tak počkám, kedy to bude v zľave. Ja si radšej kúpim niečo dobré na papanie:))

Abychom udělali radost i mužské části blogerů zeptám se, máš přítele nebo u tebe mají tvoji obdivovatelé z blogu šanci?
All the single ladies, Now put your hands up

A poslední všetečná otázka. Kdybych se s tebou já nebo některá z čtenářek chtěla setkat souhlasila by jsi?
Popravde, už sa ma na to pár ľudí pýtalo, ale zatiaľ som to odmietla. LEbo väčšinou, vy, čiatatelia, viete toho o mne (až príliš) veľa a ja o vás nič, Takže som v nevýhode. A tiež mám dosť problém nadväzovať vzťahy a komunikáciu s niekým cudzím. Ale ak ma niekto na ulici (alebo v robote) osloví, že číta môj blog a tak, tak nie je problém. Pristavím sa a prehodíme dve tri vety:)

Mockrát děkuji Foly za milý rozhovor a nesmím zapomenout její inspirativní blog najdete na http://simplyfoly.blogspot.com/

4 komentáře:

  1. Neuvěřitelné.!!!!!! Internet zažívá megaboom blogování! Holky, přemýšlely jste, že se všechny spojíte do jediné internetové stránky? Určitě byste vytvořily něco fantastického… Komerční magazíny by se asi otřásly v základech. Jste prostě božííííí…

    OdpovědětVymazat
  2. ..kdyby jsme to udělaly známým českým způsobem..ten udělá to a ten zas tohle...asi by z toho vzniklo něco velmi zajímavého ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář!

Značka kosmetiky

© ALL RIGHTS RESERVED. Používá technologii služby Blogger.