Jednoduché tipy pro zakrytí nedostatků

2 comments
Existuje mnoho nedostatků na kráse, které nás trápí. Pojď se teď společně se mnou naučit, jak některé z těchto nedostatků schovat. Co k tomu budeš potřebovat? Správnou kosmetiku, šikovné ruce, trošku trpělivosti a pár minut práce. Věř, že za všechnu tu námahu, výsledek nakonec stojí!

Zapadlá očka
Pokud máš malé a zapadlé oči, které tě trápí, naučím tě jednoduchý trik, jak tvé oči opticky zvětšit pomocí té správné kosmetiky. Prvním pomocníkem budou stíny. Ty se klasicky nanáší na horní víčko, ale ty se neboj nanést si je na dolní víčko těsně pod řasy pod vnější koutek. Ideálními barvami jsou světlé barvy jako bronzová, hnědá, šedá nebo béžová. Další vychytávkou jsou oční linky. Nanes si jemnou úzkou linku nad řasami horního víčka. Dbej na to, aby byla linka tenká a nepřerušovaná. Dobrým tipem pro tebe bude i tzv. kočičí linka, což znamená, že linku protáhneš i kousek mimo oko. Další trik, který můžeš využít jsou kleštičky na řasy a správná řasenka, která tvé řasy prodlouží. Při používá kleštiček na řasy dbej všech pokynů, aby jsi si své řasy špatným použitím nepolámala!

Kruhy pod očima
To je problém, s kterým se potýká mnoho dívek a žen. Nejprve je nutné zamyslet se nad tím, proč se ti kruhy vůbec tvoří. Nedostatek spánku, špatný pitný režim to vše může být příčinou váčků pod očima. Tím správným pomocníkem proti nim bude korektor, ale můžeš použít i tyčinky a pera proti otokům, kterých je na trhu velké množství. Tyto přípravky mají za úkol předcházet otokům a zmírňovat je. Vyzkoušet můžeš i krémový rozjasňovač. Co ti budu povídat podobných produktů je na trhu celá řada. Záleží jen na tobě, který bude vyhovovat tvým potřebám a bude pro tebe cenově dostupný. Při nanášení těchto krémů si vezmi příklad od své maminky, která si jistě každý večer nanáší oční krém jemným poklepáváním prstů.

Úzké rty
Ne každá dostala do vínku velké plné rty, a pokud právě ty patříš mezi majitelky úzoučkých rtíků jsou tyhle tipy právě pro tebe. Budeš potřebovat kvalitní konturovací tužku, kterou rty obkreslíš po vnější linii. Tímto jednoduchým trikem rty opticky zvětšíš. Pak už stačí jen přetřít rty leskem nebo rtěnkou, podle toho na co jsi zvyklá. Při výběru rtěnek a lesků vol ty světlejších odstínů jako je meruňka apod.

Mastná pleť
Pokud máš problémy s mastnou pletí, musíš na to myslet při každém výběru kosmetiku. Dobřej své pleti jen kvalitní kosmetiku určenou právě pro mastnou pleť. Dobrým tipem pro tebe bude pudrový make-up, který si snadno poradí s přebytečným mazem. Přes make-up můžeš ještě použít zmatňující pudr, ale dej pozor ať svou pleť zbytečně nezatěžuješ a nevytvoříš si nevzhledné skvrny.

A teď tu mám malou prácičku pro tebe. Pokud i ty máš nějaké nedostatky na kráse, s kterými si musíš umět poradit, buď tak ochotná a poraď ostatním, jak se s takovými nedostatky vypořádat. Můžeš odpovědět rovnou do komentářů, kde si tvé rady budou moci přečíst i ostatní návštěvnice. Díky všem za tipy a rady. A pokud budeš tak hodná, můžeš tento článek ohodnotit, taktéž v komentáři.

2 komentáře:

  1. pekne :) ja na kruhy pouzivam od Dermacol Cover Make Up - je skvelej :)

    OdpovědětVymazat
  2. dobré připomínky, hezký článek, spousta lidí tohle neví a pak to podle toho vypadá

    zrovna pořádám na svém blogu giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář!

Značka kosmetiky

© ALL RIGHTS RESERVED. Používá technologii služby Blogger.