Parfém podle znamení

3 comments
Výběr parfému je pro každou ženu důležitým rozhodnutím, a proto by ho žádná z nás neměla brát na lehkou váhu. Parfém ovlivňuje naši náladu, rozpoložení a v neposlední řadě nás charakterizuje. Pojďme se podívat, jaké parfémy jsou pro nás ty pravé podle astrologických znamení.
 Beran (21. 3.–20. 4.)
Ženy narozené v tomto znamení mají silný charakter. Ve znamení Berana bývají často feministky. Touha vyrovnat se mužům se může projevit i ve výběru parfému. Tyto ženy většinou nemívají trpělivost vybírat dlouho. Ženy ve znamení Berana často sahají po parfémech s přísadou mandarinky, jablka, jasmínu, koriandru, hřebíčku, santalového dřeva nebo pižma - těmito výraznými prvky podtrhnou svůj silný charakter.


Býk (21. 4.–21. 5.)
Ženy narozené ve znamení Býka si libují v luxusu. Kvalita je pro ně rozhodující. Tyto ženy jsou smyslné a požitkářské, a to se promítá i při výběru jejich parfému. Broskev, pačule, santalové dřevo nebo vanilka jsou těmi pravými neobvyklými vůněmi právě pro ně.


Blíženec (22. 5.–21. 6.)
Blíženci většinou bývají rozdvojené osobnosti. Často a rádi vůně střídají. Ta která se jim líbí ráno už nemusí být tou pravou pro večer. Tím pravým výběrem pro ně budou jasmínové, fréziové, konvalinkové nebo bazalkové vůně.
Rak (22. 6.–22. 7.)
Tato znamení jsou obvykle tradiční, romantické a něžné duše. Ženy narozené v tomto znamení bývají dobrými matkami. Při výběru vůně mají rády typické vůně domova. Tím pravým pro ně může být vanilka, ale i karafiáty, růže nebo frézie.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Lvy bývají často a rády středem pozornosti. Při výběru tudíž volí vůně, které podtrhnou jejich vyjmečnou a jedinečnou osobnost. Zkuste vůně slunečnic, růží, santalového dřeva, skořice, muškátu nebo hřebíčku.

 

Panna (23.8-22.9)

Panny bývají obeztřeny rouškou tajemství. Jsou inteligentní a mají smysl pro takt. Panny nejlépe vystihují vůně s afrodiziky, což odpovídá jejich intelektu. Vybírají vůně s liliemi, cedrem, borovicí nebo kosatci.

 Váhy (23. 9.–23. 10.)

Váhy se snaží vyhýbat zbytečným konfliktům a v důsledku toho volí i své vůně, tak aby nikoho nenaštvaly a nerozčílily. Tím pravým pro ně budou nevýrazné vůně gerácií nebo růží.

 

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vůně ženy ve znamení štíra je hluboká, smyslná, tajemná, magická a třeba i exotická. Snaží se nalákat muže všemi smysly. Co takhle vůně s výtažky ze švestky, ořechu, jasmínu nebo leknínu?

 

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Střelkyně bývají tvrdohlavé, ale i milé a přátelské. Vždy se chovají přirozeně, a proto volí přirozené ovocné vůně jako je rybíz, pomeranč nebo třeba bergamot.

 Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Ženy v tomto znamení bývají skromné, pečlivé a pracovité. V kolektivu bývají oblíbené a svou oblíbenost mohou podtrhnout vůněmi jako jsou vůně cedrového dřeva, vanilky či výtažly z ovoce.

 

Vodnář  (21. 1.–20. 2.)

Pro vodnáře je důležitá nezávislost. V důležitých životních situacích se spoléhají na vlastní rozum a stejně tak volí při výběru parfému. Mají rády svěží vůně květin, santalového dřeva nebo osvěžujících citrusů.

 

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ryby jsou rození umělci. Mají rády vůně citronu, černého rybízu, švestky nebo vůně moře.

 

Vybrala jste si svou vůni i vy? Dejte mi vědět do komentářů.

3 komentáře:

Děkuji za Váš komentář!

Značka kosmetiky

© ALL RIGHTS RESERVED. Používá technologii služby Blogger.