S tímhle líčením zazáříte

6 comments
Kouřové líčení
S tímto typem líčení můžete být rockovou hvězdou, ale i za elegantní dámu. Nejprve na víčka naneste tmavé stíny (vystačte si s běžnou dekorativní kosmetikou). Vybírat můžete z celé škály barev. Není nutné omezovat se pouze na černou, šedou a hnědou. Barevné kouřové líčení dodá vaší vizáži punc originality. Poté na víčka naneste stíny ve světlejším odstínu a pomocí štětečku spojte tmavší stín se světlejším. Nakonec už jen stačí nanést řasenku a look je hotový.

Kočičí oči
Tento styl líčení se nejlépe hodí na party nebo jinou podobnou příležitost. Pokud použijete jen linku bez stínů bude se perfektně hodit i jako denní líčení. Nejlépe vypadají tekuté oční linky, ale před jejich použitím se nejprve musíte naučit dělat úzkou souměrnou linku, což může chvilku trvat. S trochou trpělivosti a snahou to zvládne každá. Pokud chcete zvýšit dramatičnost očí spojte kočičí líčení s kouřovým. Ale pozor ať to nepřeženete!
Denní líčení
Líčení na den by mělo být jednoduché, rychlé a zároveň co nejpřirozenější. Pokud nemáte větší problémy s pletí, vystačíte si korektorem, řasenkou případně leskem na rty a tvářenkou. Narůžovělé tváře jsou známkou zdraví, proto budou na muže působit jako magnet společně s lesklými rty. Při výběru tvářenky dejte pozor na správný odstín. Nechcete přece vypadat jako Marfuška z  Mrazíku. Stejně tak se držte zpátky i s leskem na rty a dejte pozor, aby se vám na natřené rty nelepily vlasy, protože to je něco, co mnoho mužů odpuzuje.
Rudé rty
Trend rudých rtů se pomalu, ale jistě vrací. Červené rty vypadají svůdně a smyslně, ale nezapomínejte, že v líčení by měl být pouze jeden výrazný prvek. Tudíž pokud jste svým rtům dopřála rudý odstín, nepřehánějte to s líčením očí a raději zvolte jen decentní světlý odstín nebo linku.
V metalických odstínech
Trendem letošního podzimu jsou metalické barvy. Dopřejte je i svým očím a uvidíte, že zazáříte. Zkuste experimentovat s různými odstíny metalických barev a buďte originální. Vaší fantazii se meze nekladou, jen pozor ať to nepřeženete. V líčení více než jinde platí všeho s mírou.
Hravé barvy
Pokud už máte práci s tekutými linkami v malíčku, zkuste svou sbírku linek rozšířit i o zajímavější barvy než jen  černou. Uvidíte, že barevná linka vaše běžné líčení oživí. Pokud se rozhodnete pro barevné oční linky, raději je nekombinujte se stíny. Jedině tak bude moci barevná linka vyniknout. V případě, že si s tekutými linkami nevíte rady, udělají vám stejnou službu i barevné tužky na o či.
Zlatý make-up
 Zlatý stín oční víčka rozzáří. Navíc můžete zlatým očním stínem oživit své obvyklé denní líčení. Zlatý stín naneste až k linii řas a poté rozetřete až ke kosti obočí. Pokud chcete zlatý efekt znásobit, použijte zlatou oční linku, kterou veďte od vnitřního koutku oka až k vnějšímu, kde jí můžete lehce protáhnout do kočičí linky. Pokud chcete dodat zářivost i vašim tvářím, smíchejte svůj obvyklý pudr se zlatým pudrem nebo rozjasňovačem. Váš obličej bude působit živěji a třpytivěji. Ale zase jako u předchozích looků nekombinujte zlaté tváře se zlatými stíny. Mohla by jste působit směšně.

6 komentářů:

  1. Pěkný článek,ale mohly k němu být obrázky..;)

    OdpovědětVymazat
  2. to máš asi pravdu, ale psala jsem ho v autobuse a už tak to bylo těžké jenom napsat a zveřejnit, natož ještě s obrázky, později je možná přidám =)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý :).
    Zvu tě k sobě na giweaway.
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá zajímavě:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář!

Značka kosmetiky

© ALL RIGHTS RESERVED. Používá technologii služby Blogger.